X
Бюлетин

Wieland Electric

 

Wieland Electric

 

www.wieland-electric.com


 

Wieland Electric е един от водещите лидери в областта на присъединителните съединения в сградните електроинсталации и клемни съединения в индустриалната автоматизация. Основните дейности на фирмата се фокусират върху разработването, производството и продажбите на иновативни продукти и системи, които преодоляват ограниченията, налагани от стари и неефективни методи при изграждането на електрически инсталации и автоматизации.

 

За пример служи слушалката, която направи революция в инсталациите на сградите преди 30 години. Gesis системата непрекъснато се развива в нови области на приложение - такива като слънчева технология понастоящем. Wieland проектира нови продукти за индустриално електроразпределение, разпределение и автоматизация, например система под. Повече от 1000 патента дават впечатляващо доказателство за силата на компанията в иновационните технологии.

 

Wieland разполага с около 2000 души персонал по света в 14 филиала, както и мрежа от компетентни партньори по продажби в повече от 70 страни.

 

Основните продуктови групи на фирмата са:

 

- редови клеми с пружинно и винтово присъединяване на проводника;

- многополюсни захранващи съединения за индустриална употреба;

- клеми и конектори за печатни платки;

- конектори и щепселни съединения за електрически инсталации;

- интерфейсни модули, тамери, индустриални релета.


Wieland Electric